No hi ha productes
Escumós Rosat Varietats: Trepat De guarda: 15 mesos criança. Brut Grau alcohòlic: 11,5% vol. Descripció: Fermentat en diposit d'hacer, sense fermentació malolàctica. Nota de tast: Aclariment Maridatge: Amanides, aperitius, rissoto, pasta, arrossos, fideuà, cargols, carn vermella planxa, guisats, carxofa, espàrrecs, coc... Escumós Rosat Varietats: Trepat...
Aclariment Maridatge: Bona harmonia amb caragols, arrossos, aperitius, postres i formatges d'ovella. Elaboració: El vi base fermenta a temperatura controlada (17-18 ºC) en dipòsits d'acer inoxidable. El cupatge posterior de la varietat Trepat busca la frescor i l'elegància. El tiratge en ampolla es fa e... Aclariment Maridatge: Bona harmonia...
Nota maridatge: Amanides amb fruits vermells i formatges de cabra. Descripció: Per elaborar el Brut Rosat, Oriol Rossell utilitza raïms de diferents vinyes de Cal Cassanyes, la seva finca unitària situada a 150 metres sobre el nivell del mar. Hi predominen els sòls franc-argilosos, algun franc-sorrenc, ... Nota maridatge: Amanides amb fruits...
Aclariment maridatge: Amanida de formatge de cabra. Descripció: L'Efecte Brut Rosat, son les bombolles més dolces i juganeres d'Albet i Noya. Un Clàssic Penedès fresc i agradable en boca però que manté la força i consistència dels 15 mesos de criança. Elaborat 100% amb pinot noir. Elaboració: Collit... Aclariment maridatge: Amanida de...
Vi negre amb Bota Varietats: Trepat Criança:6 mesos en barrica de roure francès. Grau alcohòlic: 13% vol. Descripció: Fermentat en dipòsit d'acer, fermentació malolàctica en el mateix dipòsit. Nota de tast: Aclariment Maridatge: Vi negre amb Bota Varietats: Trepat...
Aclariment maridatge: Tempura, aperitius, sushi o també per prendre sol. Al ser una varietat negra i tenir bombolles, pot aguantar un peix guisat, per exemple uns pops de tarragona guisats amb patates i pèsols. Descripció: El projecte de Can Sumoi, és un projecte de Raventós i Blanc que es basa en el r... Aclariment maridatge: Tempura,...
Aclariment maridatge: Un escumós per prendre sol i també acompanyant aperitius (cremes fredes, amanides d'estiu…) i postres amb fruits vermells. Postres semi-dolços. Hi ha qui diu atrevir-se amb una carn de caça. Descripció: Bàrbara Forés En Moviment són vins salvatges del projecte més personal de Pili ... Aclariment maridatge: Un escumós per...
Aclariment maridatge: Amanida: amb fruites vermelles o amb figues. Descripció: Buscant el color, Pepe Raventós va trobar el Monestrell del Serral oest, el que els hi aporta complexitat sense perdre frescor. Elaboració: Entrada per gravetat al celler. En cada etapa, atmosfera controlada amb neu carbò... Aclariment maridatge: Amanida: amb...
Escumós Rosat amb Bota Varietats: Trepat De guarda:24 mesos criança. Brut Grau alcohòlic: 11,5% vol. Descripció: Fermentat en barrica de roure francès, sense fermentació malolàctica. Nota de tast: Aclariment Maridatge: Amanides, aperitius, rissoto, pasta, arrossos, fideuà, cargols, carn vermella planxa, guisats, carxofa,... Escumós Rosat amb Bota Varietats:...