Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Per a donar el seu consentiment sobre el seu ús premi el botó Accepto.

Més informació Gestionar cookies
Barbara Fores Dolç Blanc 2017 - Comercial R Consul
Nou Barbara Fores  Dolç Blanc  2017                   Veure més gran

En Stock

220406

New product

9 Articles

Barbara Fores Dolç Blanc 2017

22,65€

Aclariment maridatge:
Aperitius: Foie. Ideal amb una taula de formatges.
Amb postres que no siguin dolços. Fruits secs. Panellets. Formatges blaus tipus Stilton. Postres amb poma, pera (tarta tatén). També amb postres que desprenguin notes cítriques i de bolets.

Descripció:
Aquest vi prové de dues petites parcel·les de garnatxa blanca plantades els 1980 i 2000 a la Coma d'En Pou.

Elaboració:
Verema tardana. Per tal d'accelerar el procés de deshidratació pengen un a un els raïms en un entramat de filferros a l'aixopluc d'una caseta de tros ventilada al vent de Gandesa durant 15 o 20 dies. D'aquesta manera aconsegueixen una major concentració de sucres i deshidratació de les baies. A continuació realitzen una maceració en fred durant dos dies, premsen i el most fermenta en una bóta de roure francès. Posterior criança en la mateixa bóta durant 20 mesos.

Criança:
Criança en bota durant 20 mesos.

Nota de tast:
Color: daurat brillant, àmbar.
Aromes: fruita gebrada, albercocs, orellanes…
Boca: expressiu, saborós, untuós

Add to collection

Fitxa de dades

Anyada 2017
País Espanya
Comunitat Autònoma Catalunya
Denominació Origen Terra Alta
Format 0,50 l.
Grau Alcohòlic 15'5º
Productor Bàrbara Forés
Varietats de raïm Garnatxa Blanca
Orientació maridatge Formatges - Apertitius - Postre semi dolç

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Barbara Fores  Dolç Blanc  2017

Barbara Fores Dolç Blanc 2017

Aclariment maridatge: Aperitius: Foie. Ideal amb una taula de formatges. Amb postres que no siguin dolços. Fruits secs. Panellets. Formatges blaus tipus Stilton. Postres amb poma, pera (tarta tatén). També amb postres que desprenguin notes cítriques i de bolets. Descripció: Aquest vi prové de dues peti...