Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Per a donar el seu consentiment sobre el seu ús premi el botó Accepto.

Més informació Gestionar cookies
Albet i Noya Dolç Adrià 2016 - Comercial R Consul
Nou Albet i Noya  Dolç Adrià 2016                     Veure més gran

En Stock

240086

New product

5 Articles

Albet i Noya Dolç Adrià 2016

19,34€

Aclariment maridatge:
Formatges blaus i xocolates.

Descripció:
El Dolç Adrià és un vi dolç natural elaborat amb raïm sobremadurat de les varietats syrah i merlot. És un vi de producció limitada que Albet i Noya només elabora en aquelles anyades en que la climatologia els hi permet. És ideal per fer la sobretaula o per crear maridatges de contrast. Per assaborir-lo lentament i gaudir del moment.

Elaboració:
Fermentat fins a aconseguir el nivell adequat d'alcohol/sucres. Aturada de la fermentació amb holandes d'alambic. Maceració de 183 dies. No va ser clarificat ni estabilitzat al fred. Lleugera filtració abans d'embotellar. Criança de 2 anys en botes de roure francès

Nota de tast:
En el tast hi podem apreciar aromes de fruites molt madures com la poma confitada amb aiguardent. En boca s'aprecien els tanins, importants i molt vellutats que, amb la dolçor del vi , esdevenen molt llaminers.

Add to collection

Fitxa de dades

Anyada 2016
Criança Reserva
País Espanya
Comunitat Autònoma Catalunya
Denominació Origen Penedès
Format 0,50 l.
Grau Alcohòlic 16º
Productor Albet i Noya
Varietats de raïm Syrah (Negre) - Merlot (Negre)
Orientació maridatge Postre dolç - Formatges - Postre semi dolç

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Albet i Noya  Dolç Adrià 2016

Albet i Noya Dolç Adrià 2016

Aclariment maridatge: Formatges blaus i xocolates. Descripció: El Dolç Adrià és un vi dolç natural elaborat amb raïm sobremadurat de les varietats syrah i merlot. És un vi de producció limitada que Albet i Noya només elabora en aquelles anyades en que la climatologia els hi permet. És ideal per fer la s...