Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Per a donar el seu consentiment sobre el seu ús premi el botó Accepto.

Més informació Gestionar cookies
Devolucions i reemborsaments - Comercial R Consul

Les devolucions de comandes poden fer-se dins els 14 dies després d’haver rebut la comanda a casa. Per tal de dur a terme la devolució el client s’haurà de posar en contacte amb el nostre departament comercial a través del telèfon 973 322 143 o a l’adreça electrònic info@comercialconsul.cat , i així es podrà inciar el procés de devolució. Les condicions de devolució seran:

-          El producte ha de ser retornat amb el seu embalatge original i en bon estat.

-          Les despeses de devolució aniran a càrrec del client, a excepció de que sigui un error per part de Comercial R. Consul, SL o el producte sigui defectuós. En aquests casos, Comercial R. Consul, SL es compromet a substituir el producte per un igual en bon estat i sense cap càrrec addicional.

Si el producte no estigués disponible, Comercial R. Consul, SL tornarà l’import que el client hagi abonat pel producte.

Una vegada el producte hagi arribat a les nostres instal·lacions i es comprovi l’estat del mateix, es procedirà a fer la devolució del import pagat de la mateixa manera en la que el client va realitzar la compra.

Nota: Comercial Consul, SL es reserva el dret a desestimar devolucions o canvis que es vulguin fer fora del termini fixat (14 dies), així com de productes que no es retornin segons les condicions de devolució establertes anteriorment.