Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Per a donar el seu consentiment sobre el seu ús premi el botó Accepto.

Més informació Gestionar cookies
Sobre nosaltres - Comercial R Consul

 Sobre nosaltres

La nostra és una empresa familiar que va començar gràcies a l’empenta de Rafel Consul Castel i Maria Giribet Pujol. El que s’inicià com una botiga de venta al detall al poble de Bellpuig, ara s’ha convertit en una empresa de distribució a nivell provincial que creu amb els productes de qualitat i les persones que els elaboren.

 

Els nostres vins

El nostre amor pel món del vi ha fet que, a poc a poc, anéssim coneixent més cellers i vinyerons. En l’actualitat, portem una molt bona selecció de cellers que es distingeixen per la qualitat dels seus vins i que ens permeten ajudar als restauradors de la província a dissenyar selectes cartes de vins.

 

*El Club de Tast: per tal d’apropar els cellers i la feina dels vinyerons al consumidor final organitzem un club de tast amb una programació continuada al que totes les persones interessades es poden inscriure.

 

Delicatessen

Comptem amb una acurada selecció de conserves, formatges i embotits que ens permeten assessorar als nostres clients en la preparació de exquisides taules gastronòmiques i càterings.

 

Els nostres licors

Disposem d’una extensa gamma de licors, des d’els més clàssics, passant pels Premmium, fins als més exclusius i artesans.