Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Per a donar el seu consentiment sobre el seu ús premi el botó Accepto.

Més informació Gestionar cookies
La Rosa i El Llibre - Comercial R Consul
Nou La Rosa i El Llibre                               Veure més gran

Aquest producte ja no està en estoc

2100162

New product

La Rosa i El Llibre

24,78€

LA ROSA DE CAN SUMOI:

Descripció:
El projecte de Can Sumoi, és un projecte de Raventós i Blanc que es basa en el respecte per l'entorn, la vinificació natural i la biodinàmica. La Rosa és un vi rosat elaborat amb sumoll, parellada i xarel·lo.

Elaboració:
La verema és manual. En la entrada al celler és fa el derrapat i trepitjat suau en atmosfera inert. Macera 4 hores amb les pells i arrenca la fermentació alcohòlica en dipòsit d'acer inoxidable a temperatura controlada. Una vegada acaba la fermentació alcohòlica realitza la fermentació malolàctica de manera espontània. S'embotella sense estabilitzar, ni filtrar i sense cap producte enològic afegit.

Nota de tast:
Color rosat brillant, net i seductor. En nas es expressiu i refinat, destaca la fruita vermella madura amb notes florals. En boca és amable i àgil, amb una frescor final que el fa molt llarg.

Maridatge:
Pasta amb salsa de peix, aperitius, formatges de pasta suaus, verdures, amanides complexes, rissotos, carns blanques, rostits, pasta amb salsa de carn, arrossos de peix i entrants suaus.



QUADERN PRÀCTIC DE MARIDATGE:

Llibre ideal pels amants de compartir bons moments al voltant d'una taula. A més de ser una introducció a la cultura gastrovínica, aquestes pàgines revelaran els secrets del maridatge a través d'exemples que van des de la quotidiana truita de patates fins a un sofisticat colomí amb fruits vermells i regalèssia, passant per un impressionant postres de xocolata.

Xavier Ayala ens convida a viatjar per les vinyes de tot el món per descobrir els millors vins per a cada plat. Aquest sommelier, que defensa el gaudi del menjar i el vi en bona companyia, ha treballat a les sales dels millors restaurants de la mà de restauradors mítics com els germans Roca i Nando Jubany.

Pròleg de Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca.

Add to collection

Fitxa de dades

Anyada 2020
País Espanya
Comunitat Autònoma Catalunya

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

La Rosa i El Llibre

La Rosa i El Llibre

LA ROSA DE CAN SUMOI: Descripció: El projecte de Can Sumoi, és un projecte de Raventós i Blanc que es basa en el respecte per l'entorn, la vinificació natural i la biodinàmica. La Rosa és un vi rosat elaborat amb sumoll, parellada i xarel·lo. Elaboració: La verema és manual. En la entrada al celle...