Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Per a donar el seu consentiment sobre el seu ús premi el botó Accepto.

Més informació Gestionar cookies
Raventos i Blanc De Nit 2018 - Comercial R Consul
Nou Raventos i Blanc  De Nit 2018                     Veure més gran

En Stock

210022

New product

158 Articles

Raventos i Blanc De Nit 2018

14,56€

Aclariment maridatge:
Amanida: amb fruites vermelles o amb figues.

Descripció:
Buscant el color, Pepe Raventós va trobar el Monestrell del Serral oest, el que els hi aporta complexitat sense perdre frescor.

Elaboració:
Entrada per gravetat al celler. En cada etapa, atmosfera controlada amb neu carbònica. Premsat lent a baixes pressions. Desfangat estàtic a baixes temperatures. Primera fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada, separant varietats i tipus de sòls. Assemblatge, segona fermentació en ampolla i criança mínima de 18 mesos en posició de rima. No afegeixen licor d'expedició.
Vitucultura biodinàmica.

Add to collection

Fitxa de dades

Anyada 2018
Criança Reserva
Contingut de Sucre Extra Brut
País Espanya
Comunitat Autònoma Catalunya
Denominació Origen Conca del Riu Anoia
Format 0,75 l.
Grau Alcohòlic 12º
Productor Raventós i Blanc
Varietats de raïm Macabeu / Viura (Blanc) - Parellada/Montonega (Blanc) - Monastrell (Negre) - Xarel·lo (Blanc)
Orientació maridatge Apertitius - Carn Blanca (Planxa o brasa) - Marisc - Peix guisat o al forn - Amanides - Arròs/Fideuà/Pasta (Sofregit) - Coca recapte / Pizza - Peix blanc (planxa o brasa)

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Raventos i Blanc  De Nit 2018

Raventos i Blanc De Nit 2018

Aclariment maridatge: Amanida: amb fruites vermelles o amb figues. Descripció: Buscant el color, Pepe Raventós va trobar el Monestrell del Serral oest, el que els hi aporta complexitat sense perdre frescor. Elaboració: Entrada per gravetat al celler. En cada etapa, atmosfera controlada amb neu carbò...