Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Per a donar el seu consentiment sobre el seu ús premi el botó Accepto.

Més informació Gestionar cookies
Raventos i Blanc Textures de Pedra 2016 - Comercial R Consul
Nou Raventos i Blanc  Textures de Pedra 2016          Veure més gran

Últimas Unidades

210031

New product

2 Articles

Advertència: darrers articles en estoc!

Raventos i Blanc Textures de Pedra 2016

24,56€

Aclariment maridatge:
Per estar elaborat amb varietats negres, és molt gastronòmic. Ideal per arrossos molt elaborats.

Descripció:
El Textures de Pedra rep el seu nom per la vinya d'on prové, la Vinya Més Alta, situada d'alt del cim del Turó del Serral, l'altitud màxima de la finca de Raventós i Blanc, on els sòls mostren una textura pedregosa. La geologia d'aquestes parcel·les fa que les arrels dels ceps hagin d'anar a capes molt més profundes per buscar-hi l'aigua, i això dóna un raïm que afavoreix l'elaboració de vins més concentrats, amb més estructura.
És l'exploració de tres varietats locals negres: Xarel·lo vermell, Bastard negre i Sumoll. Textures de Pedra és un Blanc de Negres concentrat en boca i amb gran potencial per a l'envelliment.

Elaboració:
Entrada per gravetat al celler. En cada etapa, atmosfera controlada amb neu carbònica. Premsat lent a baixes pressions. Desfangat estàtic a baixes temperatures. Primera fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada, separant varietats i tipus de sòls. assemblatge, segona fermentació en ampolla i criança mínima de 48 mesos en posició de rima. No afegim licor d'expedició. Data de desgorjat indicada a la contra etiqueta.

Add to collection

Fitxa de dades

Anyada 2016
Criança Reserva
Contingut de Sucre Brut Nature
País Espanya
Comunitat Autònoma Catalunya
Denominació Origen Conca del Riu Anoia
Format 0,75 l.
Grau Alcohòlic 12'5º
Productor Raventós i Blanc
Varietats de raïm Bastard Negre - Xarel·lo Vermell (Negre) - Sumoll (Negre)
Orientació maridatge Formatges - Marisc - Peix guisat o al forn - Postre semi dolç - Carn Vermella (Planxa o brasa) - Guisat carn - Peix blau (planxa o brasa) - Pernil i embotits - Arròs/Fideuà/Pasta (Sofregit)

Reviews

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Raventos i Blanc  Textures de Pedra 2016

Raventos i Blanc Textures de Pedra 2016

Aclariment maridatge: Per estar elaborat amb varietats negres, és molt gastronòmic. Ideal per arrossos molt elaborats. Descripció: El Textures de Pedra rep el seu nom per la vinya d'on prové, la Vinya Més Alta, situada d'alt del cim del Turó del Serral, l'altitud màxima de la finca de Raventós i Blanc, ...